,

Diversey Clax Omin G 37C1 10 kg Vaskepulver med blegemiddel (101101761)

686 kr.

Få dit tøj strålende rent med Diversey Clax Omin G 37C1 vaskepulver. Specielt udviklet med blegemiddel for en ultimativ rengøring.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197609070 Kategorier: ,

Diversey Clax Omin G 37C1 10 kg vaskepulver med blegemiddel er det ultimative valg, når det kommer til effektiv og skånsom rengøring af dit tøj. Med sit Svanemærke kan du være sikker på, at du vælger et produkt, der er skånsomt for både miljøet og din hud.

Dette vaskepulver er specielt udviklet til at fjerne selv de mest genstridige pletter og snavs, samtidig med at det bevarer farvernes friskhed og tøjets blødhed. Uanset om du står over for en bunke beskidt sports tøj eller sarte silke bluser, så kan du have tillid til, at Diversey Clax Omin G får jobbet gjort.

Med mulighed for både automatisk og manuel dosering, er dette vaskepulver praktisk og nemt at anvende. Det kan bruges ved alle vandhårheder, hvilket gør det alsidigt og passende til enhver husstand. Så uanset om du bor i en område med blødt eller hårdt vand, vil Clax Omin G levere en fantastisk vaskeresultat.

Du behøver ikke at bekymre dig om fosfater, da dette produkt er fosfatfrit og skåner miljøet samtidig med at det sikrer dig en effektiv rengøring. Blegemidlet i vaskepulveret hjælper med at holde dit hvide tøj skinnende rent og klar til brug.

Når du vælger Diversey Clax Omin G, vælger du kvalitet, effektivitet og omtanke for miljøet. Giv dit tøj den bedste behandling og lad Clax Omin G tage sig af resten. Oplev forskellen med dette fremragende vaskepulver og nyd friskt og rent tøj hver eneste gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Diversey Clax Omin G 37C1 10 kg Vaskepulver med blegemiddel (101101761)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.