Diversey Clax Mild 33B1 20 l Flydende vaskemiddel uden blegemiddel (6973291)

2.190 kr.

Optimer dine vasketider med Diversey Clax Mild 33B1. Flydende vaskemiddel uden blegemiddel til skånsom og effektiv rengøring.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400197609074 Kategori:

Diversey Clax Mild 33B1 er den ultimative løsning til effektiv og skånsom vask af dit tøj. Med dens unikke sammensætning af enzymatisk vaskemiddel er det specielt designet til at imødekomme behovene i erhvervsvaskeri, hospitaler, plejehjem samt mønt- og boligvaskerier.

Dette flydende vaskemiddel er en sand mester i at fjerne pletter og snavs, samtidig med at det bevarer tekstilernes farver og kvalitet. Du behøver ikke bekymre dig om blegning, da Clax Mild 33B1 er uden blegemiddel, hvilket gør det ideelt til almindeligt snavset tøj.

En anden fordel ved Clax Mild 33B1 er dens brugervenlighed. Produktet er udviklet til automatisk dosering, hvilket sparer dig tid og besvær. Du kan nemt tilpasse mængden af vaskemiddel efter behov, alt imens du opretholder den optimale rengøringseffekt.

Uanset om du vasker i blødt eller hårdt vand, leverer Clax Mild 33B1 konsekvent imponerende resultater. Det sikrer, at dit tøj forbliver rent, friskt og behageligt at have på, hver gang du bruger det.

Investér i Diversey Clax Mild 33B1 for en pålidelig og effektiv vaskeløsning, der ikke kun skåner dit tøj, men også miljøet. Gør vasketiden til en fornøjelse med dette førsteklasses flydende vaskemiddel, og oplev forskellen i dit tøj allerede efter første vask.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Diversey Clax Mild 33B1 20 l Flydende vaskemiddel uden blegemiddel (6973291)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.